Bengh per Principesse | Hippe Hollandse Meisjesmode

by Caroline | HipPeZ on 6 mei 2012

in Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Nederlandse merken, Outlet kleding

Een superleuk kinderkledingmerk van Nederlandse bodem is Bengh per Principesse, al doet de naam vermoeden dat het om een Italiaans label zou gaan. Bengh per Principesse komt sinds 1999 met hippe kinderkledingcollecties voor de mooiste meisjes van de hele wereld. Van Azie tot Europa en van de USA tot Nieuw Zeeland, overal kom je dit toffe Hollandse meisjesmodemerk tegen want Bengh per Principesse heeft zich inmiddels goed op de kaart gezet van de internationale modewereld.

De hippe meisjeskleding van Bengh per principesse kenmerkt zich door  vrolijke en sprekende kleuren, in combinatie met de mooiste kwaliteitsstoffen en verrassende details op elk kledingstuk. Het is kindermode met een brutaal tintje, afgewisseld met een klassieke twist waardoor alle collecties van Bengh per Principesse hun eigen originele en innovatieve identiteit uitstralen waardoor dit Nederlandse kinderkledingmerk internationaal zo populair is.

Bij HipPeZ winkel MijnKinderkleertjes.nl vonden we dit hippe blousje in de kleuren roze, oranje, bruin met motief van speelgoed. De boord van de kraag en het uiteinde van de mouwen is afgezet met een elastisch randje en aan het uiteinde van de mouwen zit een oranje knoopje. Matcht hip met het met het bijpassend rokje met bloemenmotief in de kleuren groen, bruin, rood, roze waarvan de rand onderaan het rokje is afgezet met een roze lint en een rood lint.

Mijnkinderkleertjes.nlMijnkinderkleertjes.nl
Kinderkleding (0-14 jaar)
Retour, Seven One Seven, Another World, Pom Pom, Doerak, Uncle Bill, NoNonsense en Blablabla.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: