Beestachtig mooie geboortekaartjes bij Koningkaart

by Theresia on 2 februari 2018

in ► Zwanger & Newborn, Geboortekaartjes

Wanneer je op zoek bent naar een geboortekaartje voor jullie aankomende zoon of dochter is het vast een feestje om op zoek te gaan naar een passend geboortekaartje. Hip en trendy zijn geboortekaartjes met een dier erop. Bij Koningkaart hebben de ontwerpers dan ook een prachtige nieuwe collectie geboortekaartjes met dieren ontworpen. 

Geboortekaartjes dieren - Koningkaart - HipPeZ

Of je nu valt voor het klassieke hertje, de grappige  en vrolijke wasbeer aan de ballonnen, het stoere kaartje met de getekende wolf en de geomertrische vormen, dol bent op de Scandinavische stijl of valt voor de vrolijke dierenslinger, bij Koningkaart is het assortiment geboortekaartjes met dieren een feestje om te bekijken. Bij Koningkaart vind je ruim 100 geboortekaartjes met dieren, in iedere stijl en voor iedere smaak. Van uiltjes tot ooievaars en van pinguïns tot de mooiste beren en van dolfijn tot walvis tot de allerliefste konijntjes.

Zoveel dieren en zoveel vormen kaartjes, ga je voor een langwerpig kaartje, een drieluik, een vierkant of een dubbel kaartje? Het kan allemaal. Met de handige ontwerptool kun je de dieren verschuiven op het kaartje, maak hem groter of kleiner, pas de tekst en de kleur aan en zo ontstaat jouw persoonlijke geboortekaartje voor je baby op komst.

geboortekaartje ijsbeer met konijn - Koningkaart - HipPeZ

Met een ruime keuze aan dieren is er voor iedereen een passend kaartje. En heb je een dier wat er niet tussen staat en die jij graag terug zou willen zien op jullie geboortekaartje? Neem contact op met Koningkaart, zij denken graag met je mee.

Met de code GP135 ontvang je een gratis proefkaartje van jouw ontwerp. Bij Koningkaart ontvang je een goed en persoonlijk advies en op werkdagen voor 12:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Zo heb je na de geboorte van je kindje de geboortekaartjes snel in huis, zodat jullie het prachtige nieuws, zorgeloos vanaf de roze wolk de wereld in kunnen sturen.

Koningkaart - geboortekaartjes dieren - HipPeZ

 

Previous post:

Next post: