Regenachtig weer? Vervelend? Vanaf vandaag wordt die nattigheid een stuk minder erg met deze beeldige regenponcho’s van het mooie en hippe Spaanse merk Nobodinoz. 

Kijk, word je daar ook niet heel blij van? Wat een leuke modelletjes en prints. Door het a-lijn modelletje past deze regenponcho al snel over een jas heen, zo blijf je kleintje droog en lekker warm en ziet er ook nog eens extra cute uit met die oortjes op de capuchon.

regenponcho-nobodinoz-kidsdepartment-hippez

De regenjasjes zijn voorzien van capuchon met grappige oortjes, hebben een zigzag of ruitjesprint op een cremekleurige ondergrond. De zwart-witte poncho en de blauwe zigzag hebben een geel randje en knoopje. Dat zijn nog eens fijne regenjasjes om het hele jaar door te dragen wanneer het regent of misschien wel sneeuwt. Zie je kidsdepartment_hippezjouw meisje al zitten of lopen met zo’n hip regenjasje?

De jasjes zijn gemaakt van PVC, cotton fabric coated phthalate free, wind- en waterdicht. Ze zijn verkrijgbaar in de maatjes 80 t/m 104. Je shopt ze bij HipPeZ webshop Kidsdepartment.nl