Ken jij Bedhuisje kinderkamermeubels al? Deze hippe meubels van Bedhuisje zijn er voor kids in alle leeftijden. Voor een newborn babykamer tot een stoere kinderkamer. Met een tal van meubels waarmee je jaren vooruit kunt en een toffe baby- of kinderkamer creëert.

Bedhuisje kinderkamermeubels hippez

Bedhuisje kinderkamermeubels hip voor alle kids

Bedhuisje ken je vast van de razend populaire bedhuisjes waarmee je een gezellige plek creëert voor het bureau, de wieg of als hoofdeind van een bed. Het merk Bedhuisje is ook ontstaan door het maken van deze knusse bedhuisjes. Een huisje met een raampje waarmee je alle kanten op kunt. Daar omheen hebben ze een aantal toffe en stoere kinderkamermeubels ontworpen die je onderling perfect kunt combineren. Met maar liefst negen meubels kun je starten met een babykamer en de meubels jarenlang blijven gebruiken tot een tienerkamer.

Bedhuisje - woonkeet - hippez

Van baby tot tienerkamer met Bedhuisje meubels

Zo kun je voor een babykamer starten met een wieg of ledikant, een bedhuisje en een commode met drie lades. De meubels zijn verkrijgbaar in zeven hippe kleuren, van het stoere zwart tot het hippe okergeel en van het trendy groen tot het allerliefste roze. Hiermee kun je alle meubels in dezelfde kleur kiezen of onderling combineren voor een kleurrijke look.

Wanneer je kindje wat groter wordt kun je de commode gebruiken als ladekast, een bureau toevoegen en wat dacht je van zo’n tof bed en een kledingrek al dan niet met een lade eronder? Leuk om de nieuwste outfits aan te hangen bijvoorbeeld.

bedhuisje - kinderkamermeubels - Woonkeet - HiPPeZ

Industrieel en hip

De uitstraling van de Bedhuisje kinderkamermeubels is strak, stoer en een tikje industrieel maar bovenal tijdloos. Door de stoere zwenkwielen onder de meubels krijgen de meubels een  industriële  look. Dat staat iet alleen lekker stoer, dat is ook nog eens heel erg handig voor jou als ouder. Zo kun je de meubeltjes zonder al te veel moeite verplaatsen. En kun je nog eens leuk en moeiteloos wisselen met het bedhuisje, de ene keer bij het bed, dan weer achter het bureau waarmee je keer op keer een hip en geborgen plekje maakt voor jouw kind.

bedhuisje woonkeet hippez

De meubels van Bedhuisje zijn zowel stoer als praktisch en zoals je ziet ook goed voor jarenlang gebruik. Van commode tot stoere ladenkast bijvoorbeeld. Iedere kleur matcht perfect met een andere kleur uit het assortiment. Zo kun je het samen matchen of gaan voor alles één kleur, je kunt ook kiezen om alles in een kleur te doen en een meubelstuk in een andere kleur te kiezen, dat wordt dan een echte blikvanger.

Je shopt deze hippe, handige en praktische babykamer en kinderkamermeubels van Bedhuisje online bij HiPPeZ shop Woonkeet.nl

bedhuisje-kinder-bureau-bedhuisje Woonkeet HiPPeZ

Op zoek naar meer kinderkamerinspiratie? Lees hier verder >>>