Be a Diva | hippe kleding voor echte diva’s

by Theresia on 17 september 2012

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Is jouw kleine prinses opeens uit haar rol gegroeid? Is het niet meer dat lieve, zoete, roze prinsesje maar een diva in de dop? Dan is ze vast toe aan een nieuw kledingmerk. Wat te denken van het vrij nieuwe merk Be a Diva?

Be a Diva is het nieuwe kinderkledingmerk dat vorig jaar september op de markt is gekomen. Be a Diva is fun, edgy and sparkling, dat is waar Be a Diva voor staat. Voor het komende seizoen is de collectie voor Be a Diva samengesteld bestaande uit tops, colberts, skirts, poncho’sn en natuurlijk jeans in de nieuwste najaarskleuren. De kleuren van dit seizoen zijn khaki, beige, donkerblauw en grijs gecombineerd met gouden accenten. Deze kleuren zetten de toon in deze hippe collectie. Naast deze hippe kleuren vult Be a Diva de collectie aan met de frisse kleuren als cerise en kobalt. 

Bij Roos en Tijn vind je een mooie collectie van Be a Diva. Ze verkopen er de leukste, hipste en coolste items uit deze collectie. Je vindt er de gouden colberts maar ook de trendy watervalshirts en shirts met gouden print. Niet voor niets heet het merk Be a Diva, het merk heeft een rijke uitstraling en laat jouw prinses zich een diva wanen.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: