Nieuw in het assortiment van Houtspel is het jonge merk Bauspiel. Bauspiel ontwerpt en produceert houten speelgoed voor kinderen en heeft nu ook iets extra’s toegevoegd aan haar ontwerpen: glitterstenen. Dat maakt spelen met houten speelgoed nog leuker. Benieuwd? Kijk maar mee.

Bauspiel - Houtspel - HiPPeZ

Bauspiel duurzaam spelen met een beetje glitter

Bij het spelen met glitterstenen denk je vast gelijk aan meisjesspeelgoed. Dat is alles behalve waar. Bauspiel geeft het spelen met hout net dat beetje meer door bijvoorbeeld de stenen te gebruiken voor de ogen van de draken. Deze ogen glinsteren daardoor waardoor de fantasie nog meer gaat spelen. En het fijne aan dit jonge Duitse label is dat je het zowel onderling als met ander speelgoed kunt combineren. Zo kun je met de draken spelen bij een kasteel, een heuse drakengrot en dat allemaal uitbreiden met houten of vilten bomen. Want Bauspiel heeft ook een aantal vilten producten in het assortiment.

Bauspiel Houtspel Hippez

Goed getest door kinderen

Bij Bauspiel willen ze graag alleen het allerleukste speelgoed voor kinderen op de markt brengen. Hun ideeën worden daarom eerst geproduceerd en getest op kinderdagverblijven. Alleen het speelgoed waar de meeste kinderen het allerliefst mee spelen wordt geproduceerd. Zo weet je al bijna zeker dat jouw kindje hier ook heel blij van gaat worden.

Eerlijk en duurzaam en natuurlijk speelgoed

Het fijne aan dit houten speelgoedmerk is dat het gemaakt is van een duurzaam en natuurlijk product zoals hout en vilt. Het hout dat wordt gebruikt komt uit duurzaam onderhouden bossen en wordt het daarna in Europa verwerkt tot speelgoed voor een eerlijke prijs. Ook over de verf is nagedacht, deze is op waterbasis en dus niet schadelijk voor de kinderen en het milieu. Het vilt is van Australische schapenwol en wordt in Nepal gevild. Uiteraard wordt ook hier gekeken naar goede arbeidsomstandigheden en het verwerken en kleuren van de wol. Dat is speelgoed met een goed gevoel op ieder vlak.

Bauspiel boten - Houtspel - Hippez

Kleurrijke fantasie

Door de kleuren nodigt het veel kinderen uit om heerlijk te gaan spelen. De fantasie komt tot leven en al spelend ontwikkelen de kinderen zich. Omdat houten speelgoed ook mooi en tijdloos is, kan het jarenlang en soms generaties lang mee. Dit toffe merk is dus voor jongens én meisjes.

Benieuwd naar het gehele en toffe assortiment van Bauspiel? Je vindt het bij Houtspel.nl

Glinsterblokken set - Bauspiel - Houtspel

Op zoek naar meer houten speelgoed? Kijk hier verder >>>