Woei, het wordt nu echt koud en winterweer is op komst! Het is nu echt hoog tijd dat je kind een warme muts en sjaal gaat dragen. Met natuurlijk een paar hippe matching wanten. Nog geen leuke kunnen vinden? Wij wel! Lees snel verder!

Barts NummerZestien

Bij het winterse label bij uitstek Barts zorgt een grote groep talentvolle ontwerpers en grafische kunstenaars telkens opnieuw voor nieuwe ideeën en mogelijkheden, overal waar ze komen. Al fietsend door Amsterdam, als globetrotters reizend over de wereld en sportief skiënd op besneeuwde bergtoppen doen de designers van Barts inspiratie op om wat ze zien om te zetten in originele fashion items die zorgen voor een glimlach en een warm behagelijk gevoel.

En dat zien we terug in de geweldige collectie van Barts. Prachtige ontwerpen en niet onbelangrijk, ook lekker warm.

Een groot deel van de collectie mutsen, dassen en wanten is hand gebreid, een ambacht dat bijna verdwenen is uit de moderne wereld. Dit uitstervende ambacht is uitgegroeid tot het handelsmerk van Barts. Het geeft de ontwerpers de creatieve vrijheid die ze nodig hebben. Daardoor kunnen er meer soorten garens, onbeperkte kleurencombinaties en ingewikkelde technieken in één enkel artikel verwerkt worden.

FL0A8964

Bij Barts vinden ze dan ook dat handgebreide producten er gewoon veel beter uitzien en fijner voelen. Steek na steek maken begaafde handen een authentieke en levendige sfeer die met een behulp van een machine echt niet gemaakt kan worden. En Barts houdt van de dikke groffe breisels die elke das zijn eigen unieke karakter geven. En dat vinden we bij HipPeZ ook een lust voor het oog.

Wil jij ook een unieke Barts muts of Barts Sjaal om je winterjas te pimpen én lekker warm te blijven deze winter? Shop dan nu jouw favoriete Barts winteraccessoires in de shop van HipPeZ webwinkel Nummer Zestien.

Barts NummerZestien