De nieuw zomercollectie babyschoentjes van Bardossa staat online bij HipPeZ shop Eileen4kids.com. Bardossa staat bekend om haar prachtige pasvorm, de flexibele zool en de mooie leren vormgeving. Ook dit seizoen zijn er weer prachtige schoentjes en sandaaltjes voor de kleintjes die hun eerste stapjes gaan zetten. Kijk maar mee.

Bardossa zomercollectie 2018 - Eileen4kids - HipPeZ

Bardossa zomercollectie 2018

De nieuwe collectie biedt weer een tal van mooie schoentjes en sandaaltjes waarmee jouw kleintje vol zelfvertrouwen de eerste stapjes kan zetten. De rubberen zool is niet alleen erg flexibel, hij zorgt er ook voor dat de voetjes een goede grip hebben. Het zijn niet voor niets de favoriete eerste schoentjes van veel ouders. De schoentjes hebben een vertrouwde en eigen uitstraling, een handige klittenbandsluiting en kleuren die zowel bij nagenoeg iedere outfit passen.

Voor de meisjes zijn er schattige schoentjes met vlindertjes, hartjes en bloemetje in donkerblauw en roze. De jongens maken deze collectie de blits met een ster op de schoen in blauw en bruin. Bij Bardossa wordt er goed gekeken naar een goede schoen voor de kleintjes. Een goede houding en een goede grip tijdens het lopen zorgen voor een gezonde ontwikkeling van spieren en botten. Door het ‘flex’ zooltje kan het kindje de voet goed afrollen, iets wat heel belangrijk is bij het leren lopen.

Bardossa - Bores - meisjesschoenen - Eileen4Kids - HipPeZ

Natuurlijke materialen

Bardossa vindt ook natuurlijke materialen een must. Zo worden er alleen milieuvriendelijke natuurlijke materialen gebruikt. Wat niet alleen heel fijn is voor jouw kindje, maar ook voor het milieu en de mensen die de schoenen maken. De schoentjes worden gemaakt in het zuiden van Spanje van goed leer, stevig rubber en met een portie vakmanschap en handwerk. Kortom een schoentje om niet alleen verliefd op te worden, maar ook eentje die echt bijdraagt aan een goede basis voor jou kleintje én goed is voor het milieu.

Je shopt deze prachtige nieuwe zomercollectie 2018 van Bardossa online bij Eileen4kids.com waar je ook alle andere modelletjes kunt bekijken.

Bardossa - kindersandaal - Eileen4Kids - HipPeZ