Bandanasjaaltjes van Liefs Lila – Hip & Handig nu 3=2

by Theresia on 19 februari 2016

in ► Kids Fashion, ★ Winacties & Kortingen, Accessoires, Hippez Blognieuws

Bandanasjaaltje-bunny-liefslila-hippezKen je de hippe bandanajaaltjes al van Liefs Lila? Deze tricot bandanasjaaltjes zijn een ware hit! Hip & handig en in de leukste printjes. Deze sjaaltjes zijn heerlijk knuffelzacht door de laag cuddlefleece aan de binnenkant. Deze fleece is waterafstotend, handig wanneer er tandjes doorkomen. Zo blijft het shirtje eronder droog en loopt jouw kindje er trendy en verzorgd bij.

Deze bandanasjaaltjes zijn ook heerlijk warm bij het jasje, geen koude halsjes meer en staan ook nog eens hip als accessoire met een bijpassend harembroekje, legging of rokje van Liefs Lila. Met een assortiment van wel twintig verschillende printjes is er altijd eentje die bij jou in de smaak valt en perfect past bij jouw kleintje. Of je nu kiest voor de veertjes, de kruisjes, schattige konijntjes, kleurrijke vogeltjes, stippen, snorren of de auto’s

Bandanasjaaltjes-actie-LiefsLila-HipPeZ

Deze maand kun je voordelig kennismaken met deze wannahaves of je assortiment bandanasjaaltjes uitbreiden bij Liefs Lila want wanneer je er twee besteld mag je er gratis eentje bij uitzoeken. 3=2 dus. Of je nu kiest voor de veertjes, de kruisjes, schattige konijntjes, kleurrijke vogeltjes, stippen, snorren of de auto’s dat maakt niet uit. Voor de prijs hoef je het niet te laten en met deze actie zeker niet. Gebruik de kortingscode: Bandana tijdens het afrekenen, de actie is geldig tot en met 29 februari 2016. 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: