Bampidano zomercollectie 2016 for boys

by Theresia on 10 februari 2016

in ► Kids Fashion, Jongenskleding, Nederlandse merken

De Bampidano zomercollectie 2016 hangt online bij Roos & Tijn en is het bekijken meer dan waard. Dit hippe Hollandse label, dat al ruim 10 jaar bestaat, heeft ook voor deze zomer weer een stoere en sportieve collectie ontworpen. Alle collecties worden bij Bampidano in eigen huis gemaakt en ontworpen, wat de kleding een sterke en eigen uitstraling geeft.

Bampidano-jongens-RoosenTijn-HipPeZ

De kinderen zijn dol op Bampidano en dat komt niet alleen door de trendy uitstraling maar ook door de comfortabele fit, er wordt veel gebruik gemaakt van stretch stoffen en jersey’s. Succes verzekerd dus. Deze boys collectie is bovenal sportief. Je kunt er bovendien ook prima in sporten! Deze zomercollecie heeft namelijk stoere sweatbroeken. En op de tennisbaan of het voetbalveld mag je er toch ook hip uitzien? Alle kleding is makkelijk te combineren dankzij de keuze van kleuren, stoffen en prints. En de prijs is bovendien aantrekkelijk.

Wanneer je tot en met 29 februari 2016 code KA2016 gebruikt tijdens het afrekenen van Bampidano of een van de andere nieuwe collecties bij Roos en Tijn wordt je bestelling gratis verzonden.

bampidano jongenskleding zomer 2016

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: