Badspeelgoed maakt het badderen van je kleintje nog leuker en gezelliger. Met zoveel soorten en merken hebben wij de twee leukste merken van Store85 voor je uitgelicht. Van schattig badderspeelgoed van A Little Lovely Company tot het mooie bad- en bijtspeelgoed van Oli & Carol.

badspeelgoed - Store85 - HipPez

Badspeelgoed vol spetters

We starten met het schattige badspeelgoed van A Little Lovely Company. Dat bestaat uit verschillende vormen, maar zijn stuk voor stuk erg leuk. Met het wolkje, de druppel, het regenboogje en de paraplu heeft je kindje echt plezier. Deze badspeeltjes kun je namelijk vol laten lopen met water en wanneer je ze boven het water houdt komt het water er in druppels weer uit. Met hun aandoenlijke lieve gezichtjes, pastelkleurtjes en vrolijke blosjes is dit speelgoed die jouw kleine uk graag zal pakken in bad. Bovendien helpt het je kindje om vertrouwt te raken met water. Zo kun je spelenderwijs de druppels over het hoofdje laten gaan. Haren wassen is zo opeens een stuk leuker. En van de zomer kan het speelgoed mee het zwembadje in of mee naar het strand.

Badspeelgoed - A Little Lovely Company - Store85 - HipPeZ

Bad- en bijtspeelgoed

Dan Oli & Carol met haar prachtige ontwerpen van 100% natuurlijk rubber van de Hevea bomen. Eco-friendly gecertificeerd en bevat geen schadelijke stoffen. Met Oli & Carol kun je genieten in bad, de speeltjes blijven drijven, wat ontzettend leuk is om mee te spelen. Kies voor het bootje, het eendje, de wereldbol of de toffe kever. Allemaal zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren. Doordat het speelgoed is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en geen gaatjes bevat blijft er ook geen water of viezigheid achter op de speeltjes. En kan het keer op keer gebruikt worden in bad. Dit speelgoed zorgt voor urenlang spetterpret. Store85 heeft van Oli & Carol ook het beeldige bijtspeelgoed in de vorm van fruit in het assortiment.

Oli & Carol - bad en bijtspeelgoed - Store85 - HipPeZ

Ook is het speelgoed van Oli & Carol geschikt om in te bijten. Heel handig voor doorkomende tandjes. Dat kan tijdens het badje, maar ook buiten het badje is het een fijn stuk speelgoed. Zelfs op de kinderkamer is het een prachtige decoratie. Alle bad- en bijtspeelgoed van Oli & Carol is verpakt in een mooi doosje en doet het ook zeker goed als kraamcadeautje.

Je shopt al dit schattige en prachtige bad- en bijtspeelgoed van A Little Lovely Company en Oli & Carol online bij de HipPeZ aangesloten webwinkel Store85.nl

A Little Loveley Company - badspeelgoed - Store85 - HipPeZ