De badbruisballen van Treets Bubble maken van heerlijk badderen met je kindje een waar feestje. Zowel het uiterlijk van de bruisballen als de geur en de kleur is een ware sensatie. Zo wordt het dagelijkse bad, als dan niet samen, een echte beleving.

Treets bubble - Store85 - HipPeZ

Badbruisballen voor een bruisend bad

Zien ze er niet spectaculair uit, de bruisballen en muffins van Treets Bubble?  Je zou er bijna een hap van nemen. Maar daar zijn ze niet voor bedoelt. Deze prachtig en kleurrijke badbruisballen en -muffins zijn een zalige toevoeging in bad. Ze geven je niet alleen een subtiele bubbel, ook kleuren ze het badwater en geven ze een heerlijke geur af. Een feestje voor je kindje en nog leuker om samen een badsessie te doen.

Treets staat voor gebruik van natuurlijke grondstoffen waardoor het dubbel leuk is om jouw kleintje blij mee te maken. De badproducten hebben allemaal een prachtige naam gekregen. Zo kun je bij Store85.nl kiezen uit de Red Velvet Cake, Paint Ball, Yeah Yellow, Starry Night, Freaking Fuchsia en Flamingo Paradise. Ieder hebben ze hun eigen specifieke uiterlijk en geur. Droom maar heerlijk van witte zandstranden, een fijn zonnetje en roze flamingo’s met de Fuchsia Flamingo. Ontspannen ging nog nooit zo makkelijk.

Treets badbruisballen - Store85 - HipPeZ

Happy Treets

Je kindje(s) staan bij het zien van deze bruisballen vast te trappelen om heerlijk te gaan badderen. Het gebruik van de Treets Bubble bruisproducten is heel simpel. Leg de bruisbal in een heerlijk warm bad en het bubbelen en kleuren begint meteen.  Wanneer je de bruisbal er na een paar minuten uithaalt kun je hem nogmaals gebruiken, maar of je dat gaat lukken met zo’n fijne bruisende vrolijkheid.  Laat je kind maar lekker genieten in een roze gekleurd bad. Nog leuker wordt het in bad spelen met het badspeelgoed uit het assortiment van Store85.nl.

Je shopt deze hippez musthaves voor in bad van Treets Bubble online bij HipPeZ aangesloten webwinkel Store85.nl en bestel je er twee tegelijk dan ontvang je ze in een prachtig doosje. Ook erg leuk om cadeau te doen.

Treets Bubble - badbruisballen - Store85 - HipPeZ