Nog even en dan openen de scholen hun deuren weer. De wekker en de regelmaat komt weer terug bij de kinderen. Een heel nieuw schooljaar staat voor de deur, een nieuwe uitdaging voor de kids. Of ze er nu naar uitkijken of niet, met deze hippe back to schoolspecial helpen wij je vast een stukje op weg om dit jaar goed te starten.

De HipPeZ aangesloten webwinkels zitten vol prachtige producten om jouw kind een goede start te geven. Denk eens aan die hippe schooltas, een trendy en comfortabele outfit, handige en prachtige producten voor de lekkerste tussendoortjes en lunches. Laat je lekker inspireren.

De allerlekkerste smoothies kunnen gewoon mee naar school in deze Nom Nom Kids herbruikbare snackzakjes deze set van 4 monsters geven jouw kind iedere dag de broodnodige vitamines.
Kdootjes.nl

Lunchtrommelset Lama and Friends van Petit Monkey zijn niet alleen oogstrelend mooi om te zien, ze bieden ruimte aan boterhammen en fruit. In drie verschillende afmetingen.
Dreumesenzo.nl

Met de schoolposter Nederland van Studio-Circus heb je niet alleen een prachtige muurdecoratie op de kinderkamer, hij is ook handig wanneer je kleine topografie krijgt.
Studio-circus.nl

Back to school, dan moet je er natuurlijk hip uitzien. Bij Noddles shop je te gekke broekjes in het stoere haremmodel in verschillende prints. Bijvoorbeeld de vrolijke Koala-la. Of durft jouw kleine de joggingbroek ‘Pirates!’ aan? Noddles harembroekjes zijn verkrijgbaar tot en met maat 110/116. Gemaakt van een comfortabel joggingstof of tricotstof met een baggy pasvorm.
Noddles.nl

Ieder schooljaar, vaak al vlak na de zomervakantie staat de schoolfotograaf op het programma. Superleuk om ieder jaar te zien hoe ze veranderd zijn. Maar waar laat je die foto’s? Demico kids heeft daar de perfecte oplossing voor, het hippe Schoolfotoboek waar je alle schoolfoto’s van peuter tot puber in kwijt kunt.
Demicokids.com

Haast tijdens het drukke ochtendritueel? Dan zit het haar van je dochter zó in een staartje met de handige GirlyStuff HaarKnoop. Gewoon twee keer om de staart draaien en de knoopjes over elkaar doen! 3=2 wanneer je vouchercode haarknoop3 gebruikt. Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2017.
Girlystuff.nl

Naar school met het allerliefste kinderkoffertje van Huusje. Hoe schattig is dat? Het koffertje heeft plek voor een hapje en een drankje en is lekker stevig. De binnenkant is voorzien van zwarte sterretjes.
Roosentijn.nl

Met de start van school begint ook weer het sporten en zwemles. Met de kleine kledinglabelnaamstickers die je eenvoudig vastzet in de kleding van de kinderen zijn alle kledingstukken makkelijk terug te vinden wanneer ze vergeten zijn om de spullen in de tas te doen.
Goedgemerkt.nl

Start het nieuwe schooljaar met een nieuwe coole tas. Voor de stoere skaters is er de hippe rugtas van Molo. Deze rugtas is gemaakt van gecoate canvas en heeft een stoere print van skatende jongens in tunnels. De tas is voorzien van verstelbare schouderbanden, een ritssluiting en een handig rits-voorvakje.
Roosentijn.nl

Hip naar school in de nieuwe Nik & Nik herfst/wintercollectie 2017 van Nik & Nik. De heerlijke uitgebreide collectie kinderkleding voor boys and girls van dit hippe label biedt tal van combinatiemogelijkheden.
Nummerzestien.eu

Be cool, be ready, let’s do this! Deze hippe (ietwat baggy) broek van iglo+indi is heerlijk zacht en verantwoord geproduceerd. Gemaakt van 95% biologisch katoen en 5% elastan en perfect in combinatie met de stoere trui Lightning van hetzelfde label. Zo relaxt zat je nog nooit in de schoolbanken.
Littlefinefeather.com

Voor alle fans van de autoraces is hier de Le Mans rode overslagtas met verstelbare schouderband. Lekker sportief, eigentijds en eigenwijs met een fijne ruimte voor alle huiswerk, gymspullen en tussendoortjes.
BenIkHip.nl

De Sass&Belle rugzak Aiko panda is een toffe tas voor de meiden en jongens die ook zo verzot zijn op de pandaberen. Hij is groot genoeg om er een beker een een lunchtrommeltje in mee te nemen, de gymkleding of wat huiswerk.
Dreumesenzo.nl

Of je nu op zoek bent naar een lunchset, lunchtrommel en schoolbeker met stevige schroefdop, of een trommeltje voor fruit en een pop-up drinkbeker, bij Rosti Mepal shop shop je deze hippe en betrouwbare spullen met geweldige prints van o.a. Dick Bruna.
Rostimepalshop.nl