Back to school in een hippe jeans van Blue Rebel

by Theresia on 24 augustus 2012

in Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

In de zomervakantie groeien de meeste kinderen hard. Jeans wordt dan weinig gedragen omdat het weer de zomerkleding zo lekker toe laat. Nu het tijd wordt voor een nieuw schooljaar, waar het Zuiden alweer gewend zijn en het Noorden nog een week voor de boeg heeft, wordt het tijd voor nieuwe jeans. Jeans die stoer is, stoer blijft en waar je in gezien wilt worden. Kijk dan eens naar een jeans van Blue Rebel!

Blue Rebel: is het stoere, vooruitstrevende denim jeansmerk voor jongens en meisjes die iets anders willen en niet bang zijn om op te vallen. De broeken hebben stuk voor stuk een prachtige wassing, geweldig stoere zakken en een hip uiterlijk. Voor meisjes en jongens hebben ze elk 4 varianten die elk weer 3 verschillende kleuren/wassingen hebben. Voor de meisjes heb je de regular, super skinny, boyfriends fits en de skinny fit. Voor de jongens zijn er ook vier varianten met elk verschillende wassingen, voor hun zijn er de slimfit, regular fit, baggy fit en de relaxed fit. Zo is er voor iedere smaak en ieder figuur een eigen jeans.

De collectie van Blue Rebel is niet seizoensafhankelijk, m.a.w. alles is het hele jaar door te dragen en te bestellen. Bijna alles is never out of stock bij Blue Rebel dus mocht jouw maat er niet meer zijn, dan kan Basta! dat (bijna) altijd bestellen voor jou. De prijzen van de jeans zijn vanaf 39.95. Blue Rebel heeft naast jeans ook nog slim fit t-shirts, longsleeves en boxers in de collectie voor jongens en meisjes. En voor de meisjes en jongens hebben ze zelfs de hippe chino in het assortiment. Een shirt is te bestellen vanaf 19.95, boxers per 2 voor 14.95 en een slim fit shirt scoor je al voor 11.95. Dat zijn hele mooi prijzen voor een super goede kwaliteit. Bij Basta! verkopen ze dit superhippe merk, Blue Rebel, in de maten 104 t/m 164. Tot en met zondag 26 augustus ontvang je de bestelling portovrij in huis, altijd leuk zo’n extraatje.

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: