Back to School = Back 2 Sports!

Niet alleen de scholen beginnen weer, ook bij de sport- en dansscholen beginnen nieuwe cursussen. Veel kids schrijven zich na de zomervakantie in voor een nieuwe sport. Maar ja, waar vind je sportkleding voor kinderen die behalve hip ook nog eens van superkwaliteit is? Je raadt ’t al…… bij een HipPeZ aangesloten shop met prachtige sportkleding for kids natuurlijk! 

PIXIE Sportswear4kids is een Nederlands sportslabel dat in eigen atelier in Hellevoetsluis wordt gemaakt en staat voor eerlijk geproduceerde sportkleding voor kinderen.

Je vindt bij Pixie4Kids hippe en stoere sportkleding in vrolijke kleurtjes voor meisjes van 5 tot 15 jaar. Supercoole tops met capuchon gecombineerd met bijvoorbeeld een cargobroek tot op de kuit zijn niet alleen geschikt voor streetdance of gymles maar je kunt het ook prima dragen omdat het zo mooi is of zo lekker zit.

Pixie gebruikt voor al haar collectie’s het materiaal Supplex, dit is een ademend en heerlijk dragende stof die heel snel droogt en ook lang mooi blijft, ook na vele malen wassen. De elasthan zorgt ervoor dat je PIXIE outfit comfortabel zit en de pasvorm mooi blijft. En ook erg fijn voor de moeders, je hoeft het niet te strijken, dat horen we natuurlijk graag.

Zo krijg je meteen zin om te gaan dansen of sporten. De kleding is te verkrijgen in diverse kleuren, lekker vrolijk en fel maar ook de kleuren donkerblauw en zwart zijn aanwezig.

PIXIE maakt al 17 jaar kinder(sport)kleding op bestelling maar vanaf nu is het ook verkrijgbaar via de webshop. Laat je dochter(s) nog meer stralen tijdens het sporten in een sportieve outfit van PIXIE.

 Sportswear4kidsSportswear4Kids
Nieuwe kinderkleding (6-14 jaar) Eigen label sport- en vrijetijdskleding voor meisjes.