Mijnbabyboetiek.nl heeft een wel heel handig babyslaapzakje in het assortiment. Het is namelijk een babyslaapzak en pyjama in één. Gemaakt van 100% biologisch en ongeverfd katoen, een plaatje om te zien. Geschikt voor de kleine jongens en meisjes in maat 56 t/m 68.

babyslaapzakje en pyjama in één - mijnbabyboetiek - HipPeZ

Babyslaapzakje en pyjama in één

Dit babyslaapzakje/pyjamaatje is niet alleen beeldig om te zien, het heeft nog meer extra’s. Zo is het superzacht door de biologische katoen, niet schadelijk voor jouw kleintje en weet je zeker dat jouw baby lekker warm blijft. Aan de mouwtjes zitten handschoentjes zodat de baby zich niet kan krabben. Aan de onderzijde zit een soort envelopopening waardoor je ervoor kunt kiezen om het als slaapzakje te dragen zodat de voetjes warm verpakt zitten. Ook kun je er voor kiezen om het zakje om te slaan zodat de beentje er onder uit kunnen komen. Handig bij het verwisselen van de luier bijvoorbeeld. Maar ook wanneer het kindje gegroeid is.

100% biologische katoen

Mijnbabyboetiek staat bekend om haar organische en eerlijke babykleding. De prachtige babyslaapzakpyjama heeft een natuurlijke ecru kleur van katoen. Mooi in zijn eenvoud en passend voor jongens en meisjes. Doordat de 100% biologische katoen niet geverfd is, is het goed voor het tere babyhuidje. En wist je trouwens dat biologische katoen veel zachter aanvoelt dan niet-biologische katoen?

Met dit handige pyjamaslaapzakje krijgt jouw kleintje geen last van koude voetjes. Doordat je het als pyjama draagt kun je jouw kindje toedekken zoals je normaal zou doen met een pyjama aan. En wanneer het heel warm is, kun je je kleine oogappel zo in bed leggen.

Dit multifunctionele babyslaapzakje/pyjama is verkrijgbaar in de maten 56, 62 en 68 en doet het ook erg goed als kraamcadeau. Bovendien is het ook nog eens prettig geprijsd. Hiermee heb je echt iets bijzonders in handen. Als cadeau voor een pasgeborene of voor je eigen kleine spruit. Je shopt deze newborn musthave online bij Mijnbabyboetiek.nl waar je nog veel meer mooie en bijzondere babykleding shopt.

Babyslaapzakjepyjama - Mijnbabyboetiek - Hippez