Nooit gehad? Dat je dochter ziet welke kleding jij aan hebt en dat ze vervolgens hemel en aarde gaat bewegen om dat t-shirt ook aan te mogen? Ze zal toch vast en zeker wel eens op je hakken lopen? Of zich verkleden en misschien zelf wel een keer make-up uitproberen – net als mama –

Nou bij Joyce van Zazou.eu in huis is het in ieder geval erg herkenbaar! Ook al maakt mama zich niet zo heel erg op… dochterlief kijkt graag naar hoe dat werkt. En ja, van oma ziet ze toch ook dat de lippen gestift worden, dus loopt ze graag de hele dag rond met een lippenbalsem om zo nu en dan haar smoeltje bij te werken. Bij haar standaard voorraad in de tas (ze is pas 3) hoort dus de lippenbalsem, een spiegeltje, een (nep) telefoon en zeker ook een kam voor haar haren.

Ik hoor jullie al denken… wat een diva, die krijgt het met de paplepel ingegoten. Maar niets is minder waar. Ok, ik geef toe, ik heb wel altijd mijn nagels gelakt, en ik vind het belangrijk om mezelf te verzorgen… maar dat doe ik in de ochtend, als ik onder de douche ben geweest. En niet meer daarna. Ik loop zelf dus niet rond met vanalles in mijn tas om mezelf gedurende de dag nog op te kalefateren.

Joyce: Maar ik dwaal af…. het gaat hier namelijk om ons nieuwe merk  bij Zazou.eu: B by Bridget! Hèt hippe kinderkledingmerk van Bridget Maasland. Na het succes met haar volwassenenlijn is ze ook met een t-shirtlijn gestart voor kinderen. Voor de kids die roepen… ‘mama dat wil ik ook’ zeg maar.

De t-shirtlijn heeft een knipoog naar de volwassenen en is gebaseerd op film thema’s. Prachtig uitgewerkt met mooie prints, chrystal stones, studs, en hier en daar een leuke strik of bloem. Om verliefd op te worden. Cool en tegelijk erg meisjesachtig. Helemaal van nu.Oja… by the way… hou jij van handwas? Laat Zazou weten waarom, en wie weet hebben ze een leuke verrassing voor je!