Azteken prints bij The Dutch Design Bakery

by Caroline | HipPeZ on 26 december 2012

in ► Kids Fashion, Babykleding, Nederlandse merken

Kerstmis 2012: halverwege het kerstfeest een moment voor jezelf. Vandaag hééél even achter de laptop om de mail te bekijken en wat te surfen op internet. Gezellig dat je langskomt bij Hippez. Op deze 2e kerstdag bespreken we een opvallende modetrend in 2012, de Azteken print.

Love it or hate it. De Azteken print was helemaal hot dit jaar! In de zomer zagen we deze print al en ook in de winter bleef etnisch en aztec ‘highly fashionable’. Kleurrijk, strakke lijnen, zigzag-vormen.  De Azteken in Zuid-Amerika pasten dit toe in hun stoffen om hun indianenstam een onderscheidend uiterlijk te geven. Functioneel dus, maar mooi tegelijk!

Bij het Kleine Kledinghuisje zag ik 2 mooie items van The Dutch Design Bakery, waar ik de Azteken print in herkende.  Dit broekje bijvoorbeeld voor de kleintjes (in de maten 80 en 86), prijs € 10!! In de stof zitten frisse kleuren als rood, roze, wit, donker- en hardblauw. Tip: ga niet ‘all the way’ door er een top in Azteken print op te doen. Neem iets in beige/bruin of okergeel, een beetje off-colour kan heel goed bij een drukke print.

Dit rokje van The Dutch Design Bakery heeft een Azteken print met kleuren als mosgroen, oranje, paars, offwhite. Het rokje heeft verschillende lagen, waar veel meisjes dol op zijn. Leuk detail: één laagje heeft een bloemetjesprint. Verkrijgbaar bij de Hippez aangesloten webshop Het Kleine Kledinghuisje in de maten 74 tot en met 86 voor €12. Koop er een hip mosgroen vestje bij in de sale! Ach, even shoppen tijdens de feestdagen mag best. Vrolijk Kerstfeest!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: