All-over prints in 2013: rok American Outfitters

by Caroline | HipPeZ on 16 januari 2013

in ► Kids Fashion, Belgische merken, Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Vintage kleding

Hét kindermode-event , de Kleine Fabriek 2013, is geweest. Maandag was ik erbij in de RAI Amsterdam, waar deze beurs wordt georganiseerd. Twee dagen lang kids fashion: van klein tot groot, van urban tot klassiek, van Nederlandse bodem tot daarbuiten. Kortom veel kindermodemerken die hun collecties voor najaar en winter 2013 presenteerden, in vakjargon ook wel AW2013/2014 (Autumn Winter) genoemd. Weten we dat ook weer.

Voor mij als Hippez-blogger was de beurs een uitgelezen kans om de kidslabels waarover ik eerder schreef in het echt te zien en te voelen. En dat was te gek, ik ben positief verrast! Veel merken waren ‘live’ nog mooier dan online. Voor webshops is er dus werk te verzetten op dat vlak. De kwaliteit van het product moet eraf spatten in de online shops!

All-over prints
De trends voor winter 2013/2014 heb ik nu al gezien. Raar hoor, want we hebben het over de winter van vólgend jaar. Kleuren, prints, stoffen, looks; ik kan verklappen dat er veel moois tussen zit. De prints blijven, vooral de ‘all-over’ prints gaan we nog lang zien. Lekker druk, lekker bont, het mag allemaal. De ‘all-over military of army print’ bijvoorbeeld, komt ook terug.

Waar je zo’n all-over military item kunt shoppen? Bij de Hippez aangesloten webshop Tante Trees. Daar kun je dit stoere rokje van American Outfitters scoren. Vintage, voor slechts € 12,50, in maat 140. En ik kan je vertellen: American Outfitters is een Belgisch topmerk uit het hogere segment. Verras jouw fashionista met de all-over army look, zet de trend!

Facebooktwitter
instagram

Previous post:

Next post: