Alimrose slabbetjes voor een stylish diner

by Theresia on 17 december 2018

in ► Kids Lifestyle, ► Zwanger & Newborn, Baby-uitzet, Eten & Drinken, Hygiene en verzorging

Alimrose is zo’n superleuk merk uit Australië die je vast kent van de poppen. Voor de feestdagen hebben zijn speciaal voor de kleintjes feestelijke slabbetjes ontworpen. De Alimrose slabbetjes zijn zo mooi en feestelijk, dat het een feestje is om te dragen tijdens de feestdagen.

HiPPeZ - Alimrose - Kdootjes

Alimrose slabbetjes – stylish dineren

De slabbetjes zijn stuk voor stuk geweldig. Van een gouden stipje tot een zwart kruisje en van een lief strikje tot een schattig lintje. En waar we nou helemaal blij van worden is dat het favoriete printje ook terug te vinden is op de poppen en knuffels van Alimrose. Dus heeft jouw kleintje een favoriet van dit merk, kijk dan snel of het printje terug te vinden is op de slabbetjes.

De slabjes zijn te gek voor een feestelijk (kerst)diner. Zo zit je gekleed aan tafel met een hippe en bijpassende slab. Dat wordt heerlijk eten en knoeien is niet erg, deze toppers gaan na het kerstdiner gewoon in de wasmachine.

Alimrose slabbetjes en knuffel - Kdootjes - Hippez

Een bijpassende knuffel

Wat wij ook zo leuk vinden aan dit toffe assortiment van Kdootjes zijn de superschattige knuffels die perfect matchen bij de slabjes. Zo heb je het ontzettend lieve poesje in een wit met gouden polkadot jurkje dat voorzien is van hetzelfde gouden strikje als de slab.

Of de bruine beer in zijn cross outfit en voorzien van hetzelfde strikje als de bijpassende slab. Helemaal in stijl en door het strikje en het zwart-witte printje een perfecte match voor kerst en oud & nieuw. Maar ook leuk om onderling te mixen tussen de monochrome slabbetjes en knuffels.

Slab Alimrose en rammelaar - kdootjes - Hippez

Verschillende printjes

De Alimrose slabbetjes zijn in vijf verschillende printjes te verkrijgen. Van de lieve zachte bloemetje met Peter Pan kraag, tot de dotjes en de kruisjes. Voor jongens met een vlinderstrikje en voor de meisjes schattig afgewerkt met een lief randje of kraagje.

De slabbetje beschermen goed de kleding van jouw kleintje door de combinatie van katoenweefsel met een polykatoen absorberende rug. Ze sluiten lekker zacht achter de hals d.m.v. klittenband. Geen gedoe om ze over een hoofdje te trekken, maar lekker makkelijk en chic zoals ze er ook uitzien.

Deze stylish vormgegeven slabbetjes zijn natuurlijk een topper tijdens de kerstdagen of oud en nieuw, maar ook op een doordeweekse dag tijdens een lekkere stamppot staan ze ook heel aandoenlijk. Je shopt deze feestelijk Alimrose slabbetjes online bij Kdootjes.nl Ze zijn trouwens ook ontzettend leuk om cadeau te doen tijdens de feestdagen of wat dacht je ervan om zo’n lieve match als kraamcadeau te schenken.

Alimrose slabbetje - Kdootjes - Hippez

Benieuwd naar meer mooie collecties uit het assortiment van Kdootjes.nl? Kijk hier verder >>>

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: