Alex & Lily | Webshop van de Week op HipPeZ

by Caroline | HipPeZ on 4 december 2011

in Hippez Blognieuws

Kinderkleding Webshop van de Week op HipPeZ
HipPeZ winkel Alex & Lily is deze week uitgeroepen tot Webshop van de week op HipPeZ. In dit artikel kom je meer te weten over deze hippe kinderkleding webshop.

Over de webwinkel
Alex & Lily is de kindermode webshop met de grootste collectie Bob & Blossom kleding en de enige webshop die de t-shirts met cijferprint verkopen in Nederland. Het cijfer geeft de leeftijd van het kind aan. De shop richt zich op moeders en vaders tussen 20-40 jaar met kinderen van 0-8 jaar uit heel Nederland. Naast het Engelse merk  Bob & Blossom vind jer ook de collecites van het Nederlandse label Rebel Jeans. De webshop opende in april 2011 haar virtuele deuren.

Monique Drost

Over de eigenaar
Het gezicht achter deze hippe webshop is Monique (39), getrouwd en moeder van vijfjarige dochter Alex. Naast de webwinkel verhuurt Monique zich af en toe als freelance communicatieadviseur. Ze is dol op lekker eten met vrienden en familie, koken, (biologische) wijn, gitaar spelen, muziek luisteren en naar een popconcert gaan. Monique runt Alex & Lily alleen en haar Man Mike assisteert haar met de technisch zaken rondom CMS. Ook staat ze samen met Mike iedere maand op de Sunday Market in Amsterdam.

Op onze vraag hoe ze op het idee is gekomen om een webwinkel met kinderkleding te beginnen antwoordt Monique: “Ik ben ondernemer sinds 2002 als freelance communicatieadviseur in de horeca. Ik wilde graag op internet gaan ondernemen en werken met producten die je in je handen kunt hebben, want dat blijft een passie. En met een dochter van 5 heb je een oog voor kinderkleding natuurlijk.” Monique heeft zeker toekomstplannen zoals de klantenkring uitbouwen. Ook de Alex & Lily collectie uitbreiden staat op het lijstje met nieuwe kleding van de huidige merken en mocht Monique tegen iets heel moois aanlopen dan ook uitbreiden met een nieuw merk. Naast de maandelijkse Sunday Market wil Monique ook andere leuke markten ‘in den lande’ toevoegen aan de offline activiteiten.

HipPeZ
Natuurlijk zijn we bij HipPeZ ook nieuwsgierig waarom Alex & Lily voor een vermelding op HipPeZ heeft gekozen. Monique vertelt: ”Hippez was een van de eerste webshopportals die mij ging volgen via twitter. Binnen 1 week had ik me aangemeld. Hippez timmert enorm hard aan de weg op een zeer consistente manier via de site en ook via twitter. Een gespecialiseerde portal in webshops voor kinderkleding.”

Alex en LilyBezoek HipPeZ winkel Alex & Lily
Unieke kinderkleding voor meisjes en jongens (0-8 jaar) van Bob & Blossom. T-shirts, jurken en tutu‘s.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: