AlbaBaby nieuw bij Love, Peace & Joy

by Theresia on 30 maart 2012

in ► Kids Fashion, Babykleding, Jongenskleding, Meisjeskleding, Scandinavische merken

Bij de HipPeZ aangesloten webshop Love, Peace & Joy hebben ze een nieuw  merk toegevoegd aan hun assortiment: AlbaBaby! Het merk past perfect bij ze, want het kan haast niet méér retro. AlbaBaby is een redelijk nieuw Deens kinderkledingmerk voor jongens en meisjes tot een jaar of 7 a 8. De ontwerpster van dit merk laat zich inspireren door haar eigen jeugd en dat resulteert in geweldige, maar eenvoudige retro ontwerpen met sublieme details.

Het begon met zelfgemaakte kleding voor haar eigen kids, door de positieve reacties die ze daarop kreeg ontstond het idee daar meer mee te doen. En zo is AlbaBaby een aantal jaren terug geboren. AlbaBaby heeft eigenlijk maar één uitgangspunt: kinderen moet er heerlijk in kunnen spelen, rennen en ravotten! Dat zie je en dat voel je aan de ontwerpen en de stoffen van hoge kwaliteit. Deze kleding kan écht tegen een stootje!

Alle kledingstukken worden in een beperkte oplage gemaakt, waardoor deze kleding zeer geliefd is bij de moeders die hun kids er net even anders uit willen laten zien. Verder is er slim nagedacht over langdurig gebruik van de kleding, want schouderbandjes zijn bijvoorbeeld veelal verstelbaar en de boordjes van de mouwen zijn extra lang zodat ze zijn om te slaan. Je kind kan er dus echt even mee vooruit. Benieuwd naar de zomercollectie van AlbaBaby? Bekijk hem op je gemak in de webshop van Love, Peace & Joy.

Bezoek de HipPeZ shop LovePeaceJoy.nl
Nieuwe kinderkleding in retro stijl (1-13 jaar) 4funkyflavours, Katvig, Småfolk, AlbaBaby, LE BIG.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: