Of je nu op wintersport gaat, op familiebezoek of onderweg bent voor een dagje uit, die reis duurt vaak eeuwen voor de kinderen op de achterbank. Je bent de straat nog niet uit of de eerste ‘zijn we er al bijna’ is al een feit. Om de reis zo gezellig mogelijk te houden hebben wij een hippe tip voor jou, gespot bij Trendy Speelgoed; 50 grappige spellen voor onderweg.

Dit is echt een must have voor een prettige, gezellige en ontspannen reis, waarheen of hoe lang die ook duurt. Een boekje wat je handig in je auto legt, of bij iedere reis in je tas stopt. Stilzitten en niets doen is voor veel kinderen enorm saai. En wanneer kinderen zich gaan vervelen wordt het er vaak niet echt gezelliger op, ze maken ruzie met broertjes of zusjes waardoor de sfeer al snel tot het vriespunt daalt. Dat is vanaf nu verleden tijd met dit geweldige boekje 50 grappige spellen voor onderweg van Story Factory.

In dit boekje vind je 50 spelletjes die je kind alleen kan doen, maar er staan ook spelletjes in die je samen kunt doen, met je broers en zussen of met je ouders. Zo vind je er de aloude bekende spelletjes als ‘ik zie ik zie wat jij niet ziet’, maar ook grappige andere uitdagingen. Maak bijvoorbeeld van de letters van de kentekenplaat die je tegenkomt een zin. Dus bijvoorbeeld J-518-BL zou dan kunnen worden; jij bent lief of Janine blijft lachen en ga zo maar door.

Een heerlijke boekje voor iedere reis, of je nu gaat vliegen, met de auto op vakantie gaat of tripje met de trein gaat maken, de spelletjes zijn er voor iedere tijdsduur. Ga ook ontspannen op reis en geniet van de gezelligheid met de kinderen met dit heerlijke spelletjesboek.

Je shopt het boekje 50 grappige spellen voor onderweg online bij HipPeZ aangesloten webwinkel Trendyspeelgoed.nl

50 grappige spellen voor onderweg - Trendyspeelgoed - HipPeZ