4NaturalKids is een eerlijk, puur, hip en exclusief lifestyle label voor baby’s en kinderen. Badcapes, aankleedhoezen en speendoekjes worden in eigen atelier handgemaakt van 100% biologisch katoen.

4naturalkids-blue-hippez

Biologisch katoen bevat geen chemische stoffen, het is eerlijk en heerlijk zacht, net als jouw kleintje. Puur, mooi en hip zijn de producten van 4NaturalKids. Je shopt er badcapes die een unieke en handige vorm hebben. Die gebruik je na het badje maar zijn ook heel handig als omslagdoek of wikkeldeken. Lekker veelzijdig. Met zijn grote afmeting van 90 x 140 cm heb je er ook nog eens heel lang plezier van en groeit je kindje er niet zomaar uit. Verder shop je hier ook fijne aankleedhoezen met een extra speeltje en schattige speendoekjes en bijtringen.

4naturalkids-pink-hippez

Het kleurenpallet is oudroze, mintblauw en gebroken wit met lieve printjes die onderling prima te combineren zijn, maar ook voor het hippe zwart-wit kun je hier terecht. Deze babylijn is hip en net zo zacht als je kindje. De producten van 4NaturalKids zijn een mooie start van de baby-uitzet maar ook een ware aanrader als kraamcadeau.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: 4naturalkids

4naturalkids-badcapes-hippez