4funkyflavours wintercollectie 2013 | laat je inspireren

by Theresia on 26 augustus 2013

in Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Kunst is mooi, het kan je verbazen, bezielen en uiteraard inspireren… en dat is precies waar 4 Funky Flavours ook zo sterk in is.

Voor hun wintercollectie gaat 4 Funky Flavours een dagje naar het museum, er is veel te ontdekken en te bekijken. De rijke kleuren en diversiteit aan vormen van de verschillende stromingen zijn het uitgangspunt voor deze nieuwe collectie. Zij hebben zich laten inspireren door de grootmeesters van de kunst en hun stijlen, maar wel met een funky twist. Zoals altijd is ook deze keer de collectie gebaseerd op 4 Flavours. Ze nemen ons mee naar de romantiek van rococo, de eenvoud van minimalisme, de geometrische vormen van kubisme en de expressieve kleuren van popart. Veel plezier in hun kleurrijke gevarieerde wereld van kunst!

4funkyflavour, 4 flavours, 4 stromingen

Rococo
Klassieke stoffen en behang zijn bronnen van inspiratie geweest en op verschillende manieren terug te vinden in de diverse designs, met de nadruk op elegantie en het luchtige karakter van rococo. Mooie bloemenpatronen in pasteltinten en klassieke strepen voeren de boventoon. Chique op z’n 4funkyflavours.

Minimalisme
Deze smaak kenmerkt zich door zijn eenvoud. Door duidelijke vormen en kleuren maken samen een spannend geheel. Mix het makkelijk naar je eigen stijle n naar je eigen gevoel. Maak gekke combinaties door verschillende prints door elkaar te dragen, of mixsubtiele designs aangevuld met bijpassende basics.

Kubisme
Vierkantjes en lijnen, kubussen en kruizen. Alles creatief gecombineerd in opvallende kleuren vormen de basis van deze smaak. De patronen die hieruit ontstaan zijn zorgen voor een verrassend geheel met een heel eigen retro twist.

Popart
Dit gedeelte van de collectie is herkenbaar en ongecompliceerd en kenmerkt zich door zijn opvallende prints in expressieve kleuren. Een strak design afgewerkt met opvallende details. Hierin val je zeker op!

Iedere smaak heeft zijn eigen stijl, en iedere stijl heeft zijn eigen gevoel en beleving. De verschillende kunststromingen zorgen voor een gevarieerde collectie die de identiteit van 4funkyflavours tot leven brengt; veel nieuwe modellen gemaakt van gevarieerde materialen afgewerkt met spannende details.

Zoals altijd zijn draagbaarheid, comfort en aantrekkingskracht voor kinderen hun belangrijkste uitgangspunten. Elk product is op verschillende manieren te combineren, passend bij ieders unieke smaak met veel ruimte voor eigen creativiteit.

De collectie van 4funkyflavours is bij Zazou in brede vorm beschikbaar in de maten 62 t/m 152 en ervaar hun funky kijk op kunst!

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: