4funkyflavours duikt in de ‘urban kitchen’

by Theresia on 21 februari 2014

in Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

4FF-SS14_MG_7885Met de zomercollectie 2014 ‘The Global Kitchen’ neemt 4funkyflavours een duik in de ‘urban kitchen’ en reist af naar Italië, Marokko, Indonesië en Mexico. Geïnspireerd op een reis vol smaken en kleuren over de hele wereld, om je vingers bij af te likken!

Elke collectie van 4funkyflavours kent  4 verschillende ‘flavours’, dit keer zijn dat ‘Italian Cuisine’, Indonesian Cooking’, ‘Mexican Feast’ en ‘Moroccan Tastes’. Een levendige combinatie van intense smaken, levendige kleuren, gevarieerde texturen en fijne details.4FF-SS14_MG_8120

14S1796_CHILD_FRONTVoor meisjes zien we ontzettend vrolijke en comfortabele zomerjurken en luchtige jumpsuits met mooie all-over prints. En voor jongens zien we comfortabele korte broeken, veelal van een kwalitatieve stevige sweatstof en mooie T-shirts met vrolijke all-over prints.

Ook is er voor zowel de jongens als de meiden een leuke zomerjas verkrijgbaar in fel groen met bruine boorden en een gele cq roze rits, net even anders! Leuk aan 4funyflavours is dat het ook verkrijgbaar is in de grotere kindermaten.

Love, Peace & Joy is de HipPeZ webshop die deze hippe collectie in haar assortiment heeft.4FF-SS14_MG_7180

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: