3Vosjes – speelgoed waar kinderen blij van worden

3 Vosjes is een online webshop waar je enorm veel speelgoed vindt waar kinderen blij van worden. Speelgoed moet uitdagen en prikkelen, met speelgoed ontwikkelt een kind zich spelenderwijs. Daarom shop je bij 3 Vosjes veel speelgoed waarmee de fantasie van de kinderen een rol speelt, speelgoed waar ze zelf mee aan de slag moeten.

3vosjes-speelgoed-HipPeZ

Zo hebben ze de leukste keukentjes en bijbehorende spulletjes, de zachtste knuffels, uitdagende bouwpakketten, stoere loopauto’s en fietsjes, vrolijke muziekdozen en nog heel veel meer. Met merken als Sebra, Baghera, Miller Goodman, Calafant, Esthex en nog zeker een zestigtal andere merken kun je het assortiment zeer uitgebreid noemen.

3 Vosjes let er bovendien ook nog op of alle speelgoed een CE-markering heeft zodat het veilig is voor jouw kindje. En uiteraard wordt er gelet op de juiste werkomstandigheden. Want speelgoed is vooral plezier, en dat geldt voor iedereen. Laat je inspireren door dit prachtige assortiment, zeker weten dat ook jij hier enthousiast van wordt.

Snurk-3Vosjes-HipPeZ

Naast al dat mooie speelgoed kun je hier ook terecht voor de dekbedovertrekken van Snurk. Je hebt ze vast wel eens gezien, de overtrekken met een prinses, amazone, brandweerman, ridder, ballerina of astronaut. Een wannahave voor ieder kind en een geweldige toevoeging voor de kinderkamer.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: 3Vosjes.nl.