Vrolijk, fris & een humorische noot, O’Chill

Op zoek naar een vrolijke, frisse uitstraling voor de komende zomer? Als je fan bent van een nautic uitstraling dan ben je bij O’Chill helemaal aan het goede adres. En ook voor de portemonnee hoef je het niet te laten, want O’Chill staat bekend om de uitstekende kwaliteit in combinatie met een prima prijs.

Daar waar shirts van andere merkkinderkleding al gauw boven de € 30,00 uitkomen zitten die van O’Chill er zeker onder. Ook de jurkjes zijn heel betaalbaar. Maar dat merk je niet aan de kwaliteit. Bovendien zijn ze hip van design, uitgewerkt met details èn voorzien van een portie humor hier en daar.

Wij zelf zijn bijvoorbeeld fan van het ‘telefoonshirt’. Een prachtige Engelse telefooncel kleurt het jongens t-shirt helemaal op, maar de tekst die maakt het af! ‘I know you want my number’. Ik zie zoonlief hier de komende maanden al helemaal de blits mee maken op school.

De meisjessets zijn zoals altijd weer prima met elkaar te combineren. ‘Mix and Match’ is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het hedendaagse modebeeld bij onze kinderen. En dat is mooi, want het zorgt er ook voor dat we de kleinste meisjes onder ons makkelijk ‘los’ kunnen laten gaan als ze zelf hun kledingstijl voor die dag willen bepalen. Heb je ‘Mix and Match’ hangen… dan hoef je je geen zorgen te maken dat jouw meisje met een combi naar beneden komt die jij niet ziet zitten.

Wist je trouwens dat O’Chill een aantal jaren geleden alleen maar via thuisparty’s te verkrijgen was? De klantenkring was echter zo enthousiast en de prijs-kwaliteit verhouding viel zo goed dat het nu al weer even in de winkels te verkrijgen is. En daar zijn wij dan weer heel blij mee.

Veel van de producten van O’Chill kinderkleding zijn van tricot. Heerlijk comfortabel en draagbaar dus. Daarnaast combineert de stijl ook eenvoudig met andere merken. Dus zoek je O’Chill, of wil je graag kijken waarmee je O’Chill goed kan combineren? Neem dan eens een kijkje bij Zazou.eu, want daar vind je de prachtigste zomercollecties voor het aankomende seizoen!