Blije aanbieding van Duns!

by Theresia on 3 december 2012

in Babykleding, Scandinavische merken

Het Zweedse merk Duns is in 2007 opgericht in Göteborg door ontwerper Christin Kers en project manager Andreas Claeson. Ze hadden drie steekwoorden waaraan de collectie moest voldoen: organisch, unisex en uniek. En dat is gelukt! Er wordt gebruik gemaakt van 100% gecertificeerd organisch katoen, en alle opdrukken en gebruikte kleuren zijn niet-giftig.

De kleding wordt gefabriceerd in Turkijke en India, in fabrieken die voldoen aan de strenge internationale ISO-standaards. Duns Sweden gelooft in het beschermen van de integriteit van de makers, en zet zich in om te garanderen dat dit onder goede omstandigheden gedaan wordt.

Alle prints zijn origineel en komen rechtstreeks van de tekentafel in Götenborg. Veel kleding is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Geïnspireerd door hun eigen creatieve levenstijl ontwerpen Christin Kers en Andreas Claeson vrolijke kleding in mooie, frisse kleuren. En dat in vier verschillende collecties per jaar! Blije kleding voor blije kids!

Bij Blij! Kinderkleding vind je een heel mooi uitgebreid assortiment van Duns en deze week hebben ze ook nog een hippe aanbieding voor je! Wat dacht je van dit hippe rompertje met lange mouwen, heerlijk warm voor de winter die voor de deur staat. Natuurlijk is dit ook een super leuk cadeautje om aan een kraamvrouw te geven want ze zijn verkrijgbaar in de maten 56, 62 en 68. Benieuwd naar de collectie? Blij! Kinderkleding.nl

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: