WIN: Geboortesteen sieraad van echte Swarovski®

by Caroline on 9 oktober 2017

in ★ Winacties & Kortingen, Babyshower & kraamfeest, Kraamcadeaus

[GIVEAWAY] Draag je kinderen voor altijd dichtbij met de prachtige ringen met geboortesteen van KAYA Sieraden. Elke geboortemaand heeft zijn eigen Swarovski geboortesteen. Zo is smaragd de steen van de maand mei en hoort saffier bij de maand september. Extra leuk: je kunt de geboortesteen sieraden nóg persoonlijker maken met een gravure, bijvoorbeeld van de naam of geboortedatum van je partner, zoon of dochter. Het perfecte cadeau voor jezelf of iemand die je dierbaar is, om voor eeuwig te koesteren. En wij mogen een exemplaar naar keuze weggeven, doe mee en win!

Geboortesteen
Voor de ringen met geboortesteen gebruikt KAYA Sieraden speciale cubic zirkonia stenen die overeenkomen met de kleuren van de geboortemaanden. Is je geliefde bijvoorbeeld in maart geboren, dan kies je voor de Swarovski geboortesteen aquamarijn in de kleur zeeblauw. Aquamarijn staat voor creativiteit en hoop. Bij de maand oktober hoort rozenkwarts, een lichtroze steen met als betekenis geduld en vriendschap. Zo heeft elke maand een eigen steen met bijbehorende kleur en betekenis. Heb je meerdere kinderen? Kies dan voor een ring met twee, drie of vier geboortestenen. Een prachtig cadeau voor jezelf of een geliefde.

Ring met naam
Laat de ring graveren met een naam, geboortedatum of lief woord om het sieraad extra bijzonder te maken. Betoverend mooi en blijvend bijzonder: telkens wanneer je de ring met naam draagt, zal je worden herinnerd aan je meest dierbare bezit. De ringen worden handgemaakt door een zeer ervaren graveur en leverancier van diverse juweliers. Elk sieraad wordt bovendien luxe verpakt in een sieradendoosje, klaar om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een vriendin, je moeder óf aan jezelf.

Over KAYA Sieraden
Toen Kaya drie jaar oud was, plunderde ze dagelijks het sieradenkistje van haar moeder, omdat ze er net zo uit wilde zien als mama. Een wens die haar moeder Tanja Rakhou inspireerde om zelf sieraden te gaan ontwerpen voor trotse moeders en hun kinderen, van babyarmbandjes en kinderringen tot mamasieraden. In 2012 ging KAYA Sieraden officieel van start. Goed om te weten: per verkocht sieraad doneert KAYA Sieraden een bedrag aan stichting Eduki, een kleine organisatie die zich inzet om kinderen in Gambia naar school te laten gaan.

Doe mee en win!

Ben jij een trotse mama en wil je jouw kindje(s) altijd dichtbij dragen? Doe mee met onze giveaway en maak kans op €40 shoptegoed waarmee jij een geboortesteen sieraad naar keuze van Kaya Sieraden mag uitzoeken. Vul hieronder je gegevens in en vermeld welke geboortesteen sieraad jij graag zou willen winnen.

Vul hier je voor- en achternaam in:

Vul hier je emailadres in:

Vermeld hier het geboortesteen sieraad uit de webshop KAYA Sieraden dat jij graag zou willen winnen:*

Als ik dit win dan ..... (maak de zin af):*

Ik heb Hippez.nl gevonden via:*

Ruimte voor opmerkingen:

Deze giveaway i.s.m. KAYA Sieraden loopt t/m 19 november. Na afloop van de actie wordt persoonlijk contact opgenomen met de winnaar. De uitslag van deze giveaway wordt ook bekend gemaakt via de Hippez Nieuwsbrief.

Previous post:

Next post: