BeeeTú combineert kleding en speelgoed

by Theresia on 2 april 2012

in Babykleding, Jongenskleding, Meisjeskleding, Spaanse merken

Het nieuwe Spaanse label BeeeTú combineert speelgoed en kleding in hun opvallende kleurrijke eerste collectie Play and Wear. Met behulp van klittenband en losse speeltjes komt de kleding tot leven in de fantasie van kinderen. Auto’s rijden over de weg en vlinders vliegen door de lucht. De maten lopen door tot 6 jaar, maar er is ook aan de allerkleinsten gedacht. Babyshirts zijn al verkrijgbaar vanaf 3 maanden. BeeeTú staat voor ee klein ondeugend jongetje dat heel eigenwijs een geit van repliek diende.

De kleding van BeeeTú heeft stukjes klittenband op de voorkant waarop kinderen een stoffen speelgoedvoertuig of dier kunnen ‘plakken’. Auto’s vliegtuigen, raketten, vlinders en slakken, alle BeeeTú figuren zijn even guitig en kleurrijk. De rokjes uit de collectie hebben een doorzichtig zakje waarin het speeltje meegenomen kan worden. BeeeTú heeft een heel eigen look en is daardoor zeer herkenbaar: de rode boordjes en stiksels lopen als een rode draad door de kledinglijn en de speeltjes zijn net getekende figuurtjes die tot leven komen dankzij de felle kleuren en dikke zwarte randen.

Hoe kan het ook anders dan dat de inspiratie voor BeeeTú komt van kinderen. Sara bedacht op een dag dat ze graag speeltjes op haar kleding wilde plakken en broer Max kwam met de grappige naam op de proppen tijdens een gezinsuitje naar de kinderboerderij. Hij riep heel stoer ‘Beeee Tú’ naar de geit die ineens naar hem mekkerde (Tú is jij in het Spaans) en rende vervolgens ondeugend weg. Moeder Anita, grafisch ontwerpster, ging aan de slag en vertaalde de levendige fantasie van haar kinderen in een wel zeer speelse kledinglijn. BeeeTú werkt ook hard aan nieuwe producten, zoals accessoires en speelgoed. Deze geweldig leuke en hippe collectie van BeeeTú is verkrijgbaar bij de HipPeZ aangesloten shop Roos&Tijn, go see it!

Roos & Tijn
Nieuwe en outlet kinderkleding (0 tot 16 jaar) o.a.  Guess, Molo, Petrol , DAITE , Hipperdepip & Levi’s.

 

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: